Sběrna surovin v Táboře nabízí výkup železa Tábor a po dohodě jsme ochotni také přijet k Vám a to do okolí 50 Km. Nabízíme výkup železa a barevných kovů a jiných sběrných surovin. Vykupujeme barevné kovy měď, olovo, mosaz, hliník. Dále veškeré papíry a kartony. Pokud budete potřebovat prodat váš kovový odpad, tak naše sběrna je připravena odebrat od Vás Váš kovový šrot.

Stačí že už jste se pustili do jarního úklidu a dali si námahu uklidit a roztřídit odpady z chalupy, chaty a stodoly. Pokud se Vám nechce tahat s těžkým železem a litinou nabízíme také odvoz železa a to již od 1 tuny. Cena za dopravu a odvoz je paušální.

Výkup a odvoz železa
Odvoz železa také nákladním vozem

Odvoz železa Tábor

Odvážíme nejen odpady kovové a železné ale také jiné odpady a to kontejnery na odpad, pokud budete potřebovat pomoct s vyklízením domů nabízíme také pro všechny zákazníky vyklízecí práce a to za přijatelné ceny.

Demoliční práce železných konstrukcí

Máte na zahradě v objektu starý traktor a nějaké konstrukce které Vám překážejí? Naše nabídka je nejen na výkup železa ale také na demontáž konstrukcí a demolice oceloví haly, garáže, přístavby. S naší ceny na demontáž a řezání autogenem Vám odečteme kovové odpady. Po dohodě a větším odběru a na vyklízecí práce nás kontaktujte. Přijedeme naceníme a cenu budete znát předem. O vše se postaráme, demontáž a odvoz vč. ekologické likvidace.

Máme nejlepší ceny na kovové a železné šroty v okolí. Zeptejte se nás na cenu.